ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

για χονδρεμπόρους

Πρόγραμμα συνεργατών του dreskod.com για χονδρική.

Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος εσωρούχων, καταστήματος ρούχων ή οτιδήποτε άλλο και θέλετε να συμπληρώσετε τον κατάλογό σας με τα προϊόντα μας, τώρα μπορείτε να το κάνετε σε όποια πόλη της χώρας και αν βρίσκεστε.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας για μαζική αγορά των προϊόντων στο dreskod.com

Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία χονδρικής τόσο μέσω του site όσο και μέσω όλων των καναλιών επικοινωνίας του καταστήματός μας: email, τηλέφωνο, φόρμα επικοινωνίας ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook https://www.facebook.com/dreskodonline

Η προϋπόθεση είναι να παραγγείλετε μια ολόκληρη συσκευασία οποιουδήποτε προϊόντος στον ιστότοπο, καθένα από τα προϊόντα που πωλείται σε διαφορετική κοπή, τις περισσότερες φορές η ποσότητα είναι 6 ή 12 τεμάχια σε συσκευασία με διαφορετικούς αριθμούς ανάλογα με τη σειρά.

Για τους κατόχους ηλεκτρονικών καταστημάτων, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ένα αρχείο XML ή CSV για συγχρονισμό με το απόθεμά μας με περιγραφή, φωτογραφία, τιμή. Επίσης, παρέχετε υπηρεσία dropshipping εάν θέλετε ένα προϊόν να παραδοθεί απευθείας από εμάς στον πελάτη σας.

Οι εκπτώσεις που δίνουμε είναι οι εξής:

  • -15% έκπτωση σε πρώτη παραγγελία
  • -20% έκπτωση σε κάθε επόμενη παραγγελία χονδρικής
Η παράδοση για όλους τους χονδρεμπόρους γίνεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ και οι συμφωνημένες τελικές τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τιμολογούνται από εμάς.