ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις του dreskod.com και σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία των Καταναλωτών (CPA), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών.

 

 

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email στο info@dreskod.bg

 

 

Στείλτε μας τη διεύθυνση email σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα.

 

 

Αμέσως μετά τη λήψη της ερώτησής σας, θα επιβεβαιώσουμε στο email ή/και στο τηλέφωνό σας και θα στείλουμε έναν courier για να παραλάβουμε τα προϊόντα από εσάς.

 

 

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα, θα ελέγξουμε ότι ανταποκρίνονται στην αρχική κατάσταση και στον τύπο με τον οποίο πωλήθηκαν σε εσάς και θα σας ειδοποιήσουμε εάν βρούμε παρατηρήσεις που μειώνουν την αξία τους.

 

 

Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε ένα ή περισσότερα προϊόντα, κάντε μια νέα παραγγελία με τα επιθυμητά προϊόντα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

Εάν θέλετε επιστροφή χρημάτων, θα στείλουμε courier για να σας πληρώσουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων. Η προθεσμία για την επιστροφή του ποσού σε εσάς είναι το αργότερο 14 ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για την απόφασή σας να αρνηθείτε τα προϊόντα.

 

 

Σε περίπτωση που το παράπονο οφείλεται σε εντοπισμένες ελλείψεις, μη περιγραφόμενα ελαττώματα προϊόντος, μη συμμόρφωση με τις δηλωμένες διαστάσεις ή μη συμμόρφωση με το δηλωμένο εμπορικό σήμα, τα έξοδα ταχυμεταφορών επιβαρύνουν εμάς.

 

 

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αφαιρούμε από το ποσό που οφείλετε, ένα έξοδο ύψους 5 EUR.