ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις του dreskod.com και σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία των Καταναλωτών (CPA), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email στο info@dreskod.bg

Στείλτε μας τη διεύθυνση email σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα.

Αμέσως μετά τη λήψη της ερώτησής σας, θα επιβεβαιώσουμε στο email ή στο τηλέφωνό σας το έτοιμα επιστροφής σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε πίσω σε εμάς με οποία κούριερ επιθυμείτε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Παραγγελίες που επιστρέφονται πίσω σε εμάς για λογαρισμό μας δεν θα της δεχτούμε.

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα, θα ελέγξουμε ότι ανταποκρίνονται στην αρχική κατάσταση και στον τύπο με τον οποίο πωλήθηκαν σε εσάς και θα σας ειδοποιήσουμε εάν βρούμε παρατηρήσεις που μειώνουν την αξία τους.

Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε ένα ή περισσότερα προϊόντα, ενημερώστε μας ποιο προϊόν η ποια προϊόντα επιθυμείτε.

Εάν θέλετε επιστροφή χρημάτων;
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης και επιστρέφετε η αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων. Η προθεσμία για την επιστροφή του ποσού σε εσάς είναι το αργότερο 14 ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για την επιστροφή του προϊόντα προς εμάς.


Σε περίπτωση που το παράπονο οφείλεται σε εντοπισμένες ελλείψεις, μη περιγραφόμενα ελαττώματα προϊόντος, μη συμμόρφωση με τις δηλωμένες διαστάσεις ή μη συμμόρφωση με το δηλωμένο εμπορικό σήμα, τα έξοδα ταχυμεταφορών επιβαρύνουν εμάς.


Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τα έξοδα επιστροφής είναι για των καταναλωτή.